Невероятна оферта: 45 лв. за две нощувки и празнична вечеря за 8-и декември в атрактивния родопски комплекс Къщи за гости "Прав камен"

Снимки: Къщи за гости "Прав камен"

Страхотен и запомнящ се за дълго празник за 8-и декември очаква тази година студентите в приказния комплекс Къщи за гости "Прав камен" край родопското село Долно Дряново в община Гърмен.

Невероятната оферта, която предлагат любезните домакини, е повече от атрактивна - 45 лева за две нощувки плюс празнична вечеря. Отделно от това домакините, които са изключително находчиви и идейни хора, подготвят и приятни изненади за всички, коио ще предпочетат да прекарат празника си при тях.

Изкусните готвачи предлагат автентични за региона кулинарни вълшебства от качамак до чеверме, приготвени с много уважение и любов към всички клиенти. Комплексът разполага с ресторант и се отоплява денонощно посредством парно, което съдава допълнителен уют и в най-студените дни.

Къщи за гости „Прав камен“ е комплекс от 6 двуетажни къщи, изградени в съвременен битов стил сред красива природа, чист планински въздух и тишина в сърцето на югозапдния дял на Родопите, в непосредствена близост до река Бистрица и праисторическото тракийско светилище „Градище”.

Комплексът се намира в регион, богат на природни забележителности, традиции и културни ценности, запазени от векове, в съседство до красивите български села Ковачевица, Лещен, Долен, Делчево, Тешево, Илинден, запазили автентичния си вид и архитектура от 18-19 век.

Само на 150 м от къщите се намира едноименната местност „Прав камен” край с. Долно Дряново, известна с мегалитния комплекс, където в античността са били изпълнявани ритуали за пречистване на душата. Ритуалите са изпълнявани от незапомнени времена до днес, чрез преминаване през процеп между скалите, наричан от местните хора “привирачка”.

Засега  все още има свободни места за студентския празник - 8 декември, съобщиха от администрацията на комплекса.

За повече информация и резервации - телефон: 088 824 6964, [email protected].

Клиентите могат да се свържат и чрез интернет страницата на комплекса http://www.pravkamen.com/.

Изживейте незабравими празнични дни в родопския комплекс Къщи за гости "Прав камен"!

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK

//