Кирил Петков: Радостин Василев не работи сам, той е инструмент на службите

Снимка: Infomreja.bg

Бях разпитан като свидетел във връзка със записа, посочи той

Мисля, че Радостин Василев не работи сам, той е просто един инструмент на службите. Това заяви пред журналисти съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков, след като беше на разпит в Софийската районна прокуратура.

Петков заяви, че е бил разпитван за записа от Националния съвет на „Продължаваме промяната“, разпространен от депутата Радостин Василев.

Бях разпитан като свидетел във връзка с Радостин Василев и записа. Беше съвсем нормален разговор, обясни Петков, цитиран от БТА.

Той посочи, че не е бил питан за заплахи спрямо Василев.

От думите на Кирил Петков стана известно, че е бил разпитван как, според него, се е случил този запис, дали Радостин Василев е записвал, как е записвал и т.н.

"Аз обясних, че в платформата Zoom много ясно се вижда, ако някой записва. Това означава, че записът се е случил с устройство, което не е било свързано с платформата, а е било отстрани“, обясни съпредседателят на ПП.

Според него целта записът да бъде разпространен сега е ясна – да не се направи правителство.

"Тези, които се надяват да няма редовен кабинет, могат да са сигурни, че ние ще направим всичко възможно България да има редовно правителство, без да правим компромиси, с които да се оправдаваме“, заяви още Кирил Петков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK