Еврохолд изказва благодарност на 1700 служители на Електрохолд за отстраняването на авариите

Снимки: Електрохолд

72 часа служителите отстраняват всички аварии и повреди вследствие на сложната метеорологична обстановка

В продължение на 72 часа, 1700 служители на електроразпределителното дружество и цялата група отстраняват всички аварии и повреди, възникнали в резултат на обилните снеговалежи и сложната метеорологична обстановка

Ръководството на Еврохолд и лично председателят на надзорния съвет на компанията - Асен Христов, изказват изключителна благодарност на всички 1700 служители на дъщерните ЕРМ Запад и Електрохолд, които в разстояние на 72 часа без сън и почивка, направиха всичко възможно, за да отстранят авариите и повредите, възникнали в резултат на обилния снеговалеж и тежките метеорологични условия на територията на цялата страна, с което да осигурят нормалното функциониране на домакинствата и бизнеса.

Благодарим и на клиентите на Електрохолд и абонатите на ЕРМ Запад за тяхното разбиране и доверие в изключително сложната обстановка, особено на тези в труднодостъпните и отдалечени села и планински райони!

Извън предприетите от ЕРМ Запад и Електрохолд навременни действия по отстраняване на аварии и повреди информираме, че държавният Електроенергиен системен оператор се нуждаеше от допълнително време, за да отстрани тежките повреди по мрежата високо напрежение и захрани с необходимата електроенергия трите електроразпределителни предприятия в страната. Благодарим и за техните огромни усилия и всеотдайност!

Призоваваме политиците в България да не спекулират в сегашната ситуация и да не смесват политиката с бизнеса.

Още веднъж, благодарим на всички служители на Електрохолд за тяхната всеотдайност и положените усилия, както и на клиентите за тяхното доверие!


Eврохолд България АД

Еврохолд България АД е водеща енергийна и финансова група с дейност в региона на Централна, Източна и Югоизточна Европа. Акциите й се търгуват на фондовите борси в София и Варшава. Еврохолд е собственик на Електрохолд - водещата електроенергийна група в България, притежаваща най-големия дистрибутор, доставчик и търговец на електроенергия в страната, която има над 3000 служители и обслужва почти 3 млн. потребители. Еврохолд е собственик и на Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), една от големите застрахователни групи в региона. ЕИГ предоставя пълен спектър от застрахователни услуги и оперира в 11 държави.

www.eurohold.bg; www.electrohold.bg; www.eig.bg

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK