"Пирин" загуби две точки у дома

Снимка: ФК "Пирин"

В 60-ата минута пиринци губеха с 0:2, но показаха мъжество и стигнаха до равенството

Отборът на "Пирин" пропусна да запише четвърта поредна победа. Орлетата стигнаха само до точка, която не дойде никак лесно.

В 60-та минута пиринци губеха с 0:2, но показаха мъжество и стигнаха до равенството. Зелените бяха видимо по-добрият отбор и бяха поставили под обсада дълбоко прибрания отбор на "Спартак" Варна, но груби грешки в отбрана им коства сериозното изоставане.

Росен Николов от гостите се възползва от остро центриране в 12-ата минута и отбеляза красив гол. До почивката пиринци атакуваха, но удари на Габриел, Златинов, Благов и Динов не успяха да затруднят стража на гостите.

Втората част започна с масиран натиск за орлетата. Гостите бяха приели играта дълбоко в своята половина. Противно на логиката, те успяха да поведат с второ попадение с глава, след като отбраната на зелените проспа един корнер и Добрев бе точен от границата на пеналтерията за 0:2.

До края на мача на терена имаше само един отбор. Натискът на благоевградчани даде резултат в 69-ата минута, когато Пенев си заби автогол, след остро центриране отдясно. Окрилени, зелените натиснаха още повече и заслужено стигнаха до още един гол, дело на Златинов от дузпа.

При 2:2 и 15 минути до края, пиринци посегнаха към 3-те точки, но за съжаление изпуснаха поне още 3 чисти положения.

Следващият мач за "Пирин" е в петък , когато орлетата гостуват на "Кариана" в Ерден.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK