Жената на Бареков втора в пиринската листа на ББЦ

Източник: razkritia.com

Жената на Николай Бареков е № 2 в листата на "България без цензура" в Пиринско.

Мария Календерска е от Благоевград, но от години живее в столицата. Името й нашумя след участието й в четвъртия сезон на "Сървайвър".

Календерска е втората жена на Бареков, от която той има син Александър.

Както стана ясно преди дни, изненадващо пиринската листа оглави не благоевградският бизнесмен Рашко Динков, който е областен координатор на партията, а бившият гербер Светлин Танчев.

"Сам взех това решение. Да се занимаваш с политика, трябва да й се отдадеш изцяло. Предпочетох да развивам бизнеса си", коментира пред ИНФОМРЕЖА Динков.

По думите му и Танчев, и Календерова имат своите достойнства да заемат челните позиции в листата.

Водачите и кандидат-депутатите на челните места в листите на ББЦ в цялата страна бяха оповестени днес на пресконференция в София.

"Напливът за участие в нашите листи беше голям. Те са доста дълги, но това не ни притеснява, защото ще имаме нужда от кадри след изборите“, каза Бареков.

Според него единствено ББЦ е гласувала доверие на млади хора за водачи на листи.

"При нас на водачески места няма нито един бивш министър или агент на бившата Държавна сигурност. Ние сме единствените, при които няма да намерите нито един бивш депутат или член на ДПС, каквито има в изобилие в листите на Реформаторския блок и другите формации. Нямаме нито едно продадено място за разлика от Реформаторите. Издигаме нови, млади, чисти, неопетнени лица", подчерта Бареков.

Той опроверга твърденията на Татяна Дончева, че коалицията не разполага с експертен потенциал, като посочи седящите до него на масата – Светлин Танчев, който е завършил „Харвард“, Рада Коджабашева - икономически министър, Кънчо Филипов - успешен мениджър, Любен Дилов - признат интелектуалец.

"Несъстоятелно е Татяна Дончева да говори така – в нейната листа половината от хората са треньори по футбол", отвърна й лидерът на ББЦ.

Кампанията на ББЦ ще бъде открита на 5 септември в Стара Загора и ще бъде позитивна, увери още Бареков.

 

КОМЕНТАРИ

успех19:07 - 02.09.2014
красотата е винаги първа!
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK