23-годишен моторист пострада при тежка катастрофа в Кюстендил

снимки: infomreja.bg

23-годишен младеж пострада при тежка катастрофа днес в Кюстендил.

Пътният инцидент е станал около 17,30 часа на улица “Бузлуджа”, само на метри от детска градина.

Младият шофьор с пистов мотор “Сузуки” се забил в паркиран лек автомобил “Опел Вектра”.

Той е настанен в кюстендилската болница. При първоначалния преглед е установено, че младежът е с комоцио и фрактура на лявата ръка. Няма опасност за живота му.

Свидетели на инцидента коментираха, че първият сблъсък е бил между мотора и червен джип, който засякъл 23-годишния водач.

“Всичко е в кървища. Ударът беше жесток. Момчето изпадна в безсъзнание минути преди да дойде линейката”, обясниха хората, живеещи наблизо и станали очевидци на катастрофата.

Паркираният автомобил е смачкан до неузнаваемост, джипът пък е с откачена броня. От мотора са останали само ламарини.

“Тази улица тук им е като летище. Карат с по 200 км в час. Ако изскочи някое куче или котка, могат да сгазят и преминаващите по тротоара хора”, гневяха се жителите на квартал “Бузлуджа”.

По данни на полицията 70-годишен водач на лек автомобил от Кюстендил предприел маневра “завиване на ляво”, при която не осигурил предимство на насрещно движещия се мотоциклет, управляван от 23-годишния младеж, също от града.

Мотористът е бил неправоспособен, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Кюстендил.

По случая в РУП - Кюстендил е образувано досъдебно производство.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

..21:20 - 24.06.2013
Спрете да събирате клюки и да коментирате без да познавате момчето !!
бойко-21:04 - 24.06.2013
Неправоспособен, номера е скрит под калника, този си е престъпник, дано остане живо момчето но също така се радвам, че поне този сезон идиотите на две колела ще са с един по-малко. Нямам нищо против мотористите, познавам много хора на които моторите са им в кръвта и същевременно са образцови водачи.
Пепи16:57 - 24.06.2013
Момчето е било без книжка за правоуправление на мотор и с алкохол в кръвта, карало е изправено на мотора. Купило го е преди три месеца и е карало без книжка. Коментарите тук са именно за такива хора, които карат безразсъдно и без отговорност към себе си и околните. Те са идеалните донори на органи - млади и силни, в разцвета на силите си. Затова се чака лятото, мотористите са на пътя ...
ТТТ09:54 - 24.06.2013
Лошо за момчето, но единственото решение със скоростта е да се сложат камери на възловите улици дето позволяват за високи скорости и ще се оправят нещата.

FACEBOOK