Волейболните шампиони на Разлог с награди от кмета

Снимка: Община Разлог

Ръководството на Община Разлог приветства отборите

Ръководството на Община Разлог приветства отборите на Основно училище “Никола Парапунов”, които спечелиха златни и сребърни медали от финалните състезания на Ученическите игри по волейбол за момчета и момичета (V- VII клас) 2022/2023 г.

Кметът инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметовете Иван Гюров и Гергана Фарфаров поздравиха младите волейболни надежди и подариха професионални волейболни топки на двата отбора, с пожелания за още много успехи.

Развълнувани от единственият успех в България на Ученически игри 2022/2023 - и двата отбора на училището да спечелят призови места на национално ниво, възпитаниците на ОУ “Никола Парапунов”, споделиха емоциите от финалните двубои, които се проведоха през изминалите дни в град Суворово и град Сливен, и подариха по един медал на Община Разлог, в знак на благодарност за оказа подкрепа.

С убедителен резултат от 3:1 гейма над състава на СУ “Петко Р. Славейков”, град Добрич, момчетата на Иван Дурев станаха безапелационни победители и с гордост, и много емоции вдигнаха Шампионската купа, а с индивидуална отличие от игрите за MVP бе отличен Димитър Копанаров.

Пореден успех за ОУ “Никола Парапунов” записа и отборът на момичетата, ръководен от г-жа Михаела Найденова. След категорични победи в груповите фази, волейболистките спечелиха сребърни медали във финалния двубой, след емоционална загуба от състава на ОУ „Отец Паисий“, с. Тополово.

 

КОМЕНТАРИ