Васко Стаменов-Адвокат представи новия си видеоклип ,,Sex marathon" в Кюстендил

Васко Стаменов-Адвокат, снимки: infomreja.bg

Германският хип-хоп и рап изпълнител, родом от Кюстендил, Васил Стаменов - „Адвокат“ представи новия си видеоклип ,,Sex marathon" в Кюстендил.

Събитието се проведе в киносалона на драматичния театър, където десетки близки и приятели на Стаменов изказаха пълната си подкрепа към певеца.

“Работата по ,,Sex marathon" започна още през месец февруари. Това е 7-месечен труд и резултатът в момента е налице. Минахме през четири студия, за да изкараме нормалното звучене. Благодаря на Цецо и Респект студио. Снимките по видеоклипа се правеха около седем дни в Германия и няколко дни в България, всичко това костваше много нерви, много енергия, но като цяло се получи един добър продукт, за което се радвам“, каза минути преди представя не видеото Васко Стаменов – Адвокат.

Той благодари на всичките над 50 участници в новия видеоклип.

Специално за представянето си Адвокат пристигна със самолет от Франкфурт за българската премиера на своя клип.

Във видеото, на стойност малко над 10 000 евро, участват като изпълнители още и SNG & Polita.

След промоцията в родния си град, Адвокат ще представи българската версия на видеото и в национален ефир, както и на кратко рекламно турне в няколко големи български града.

Това е четвъртата му песен след ,,Сърце","Една любов в Париж" и ,,Тайната". Предстои премиера и на петата му песен ,,Свободен", в чийто клип, изцяло заснет в Германия, участва известната актриса от сериала ,,Седем часа разлика", Боряна Братоева.

„Винаги залагам в моите клипове на някаква интересна история, която да се хареса на хората. Следващите два видеоклипа ще бъдат заснети в България и по-точно родния ми град – Кюстендил. Харесвам това, което виждам през последните години и благодаря на всички хора, които допринасят за красивия ни град, ще се опитам  аз да допринеса по някакъв начин за културата в Кюстендил и региона“, каза още рап изпълнителят.

 

Васко Стаменов-Адвокат, снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK