В Разлог се събират на митинг-протест срещу наказанието на „Пирин Балканстрой“

снимка: infomreja.bg, архив

От 15 часа днес на площада в Разлог ще има митинг-протест срещу решенията на Националната волейболна лига и в подкрепа на местния отбор "Пирин Балканстрой". Организатор е Инициативен комитет с председател д-р Мария Копанарова.

Жителите на община Разлог, феновете на волейбола искат най-важният мач за сезона на волейболистите от "Пирин Балканстрой" да не бъде опорочен с решението на апелативната комисия за лишаване от домакинство, заявяват от Инициативния комитет.

Вчера ВК "Пирин Балканстрой" обжалва решението за наказание, с което клубът се лишава от домакинство в третия решителен мач за титлата.

Ръководството на клуба настоява в жалбата решението на ДК за наказание на "Пирин Балканстрой" да бъде преразгледано и отменено. В противен случай Пирин няма да участва в третия решителен мач за титлата по волейбол.

В жалбата, адресирана до Апелативната комисия на БФБ, разложани описват подробно всички факти по случая с проблемния първи мач от серията, игран в Разлог.

Според тях нито за миг не е имало нахлуване на фенове на игралното поле, а напротив има излизане на волейболисти на Марек Юнион Ивкони от него с цел провокация.

Ръководството на Пирин изцяло оспорва констатациите на Работната група за  нарушения по време на мача в зала Септември.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//