Ученици обсъждаха „Агресията в училище“

снимки: Младежки дом Благоевград

„Агресията в  училище” - като част от образователната програма е поредната съвместна инициатива на Младежки дом – Благоевград и Регионална здравна инспекция с учениците от VІ СОУ”Иван Вазов”.

Програмата ”Участвам и променям” в   Благоевград е ориентирана към изграждане на гражданско и здравно образование в училището през учебната 2011/2012 година. Тя се фокусира върху здравословния начин на живот и конструктивното поведение на учениците.

Агресията в училище e проблем който все по често тревожи родителите и учителите. Учениците от четвърти клас с класен  ръководител г-жа Чилева, се включиха активно в интерактивното обучение което проведе с тях Снежана Поповска, специалист в Регионалната здравна инспекция.

Нека бъдем по-добри и да не забравяме да благодарим за добрите жестове на своите родители, приятели и съученици.Да бъдем толерантни със съучениците които са по различни от нас.Това бяха част от въпросите с които учениците се запознаха .С  думите отправени към класната ръководителка – „Благодарим Ви госпожо Чилева за търпението и любовта с която всеки ден ни дарявате”, завърши интерактивното обучение за Агресията в училище.

Отличното представяне на класа бе предпоставка и за участието му в следващия етап от програмата на Младежкия дом – съвместно с Православно-информационния център и Регионалната здравна инспекция.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK