Тошко Йорданов подозира, че ДБ и ИБГНИ "играят игри"

Според него Иванов се опитва да реди кабинет, но за ИТН това е неприемливо

"През 2008 г. инвеститор дава 1,5 млн. долара на "Лесно.ком", която продава самолетни билети. Тогава изпълнителен директор е Асен Василев. През 2009 г. инвеститорът отказва да налива пари и възниква конфликт. Тогава Асен Василев дава личен заем, а след това изисква да му бъде върнат, с това фалира фирмата. След това основава нова фирма със същата дейност, която участва в редица дела. Новият продукт на фирмата е направен въз основа на код от откраднат компютър от Асен Василев. Той признава откраднатата интелектуална собственост, а това е признато и от Лондонски съд". Това заяви Тошко Йорданов от ИТН.

Днес от "Има такъв народ" се срещнаха с "Демократична България", които заявиха, че няма да имат претенции по отношение на личностите, които ще участват в изпълнителната власт. "Вчера Христо Иванов посочи конкретни личности - Василев, Петков и Денков, заради тяхната експертиза и морална чистота", каза още Йорданов, цитиран от Нова телевизия.

Според него Иванов се опитва да реди кабинет, но за ИТН това е неприемливо. 

"Господин Христо Иванов и госпожа Мая Манолова, не разбирате ли, че карате Бойко Борисов да се радва и водите нещата към нови избори?" С този въпрос се обърна председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов от трибуната на Народното събрание към лидерите на "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!", пише бТВ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK