Teen boom fest на благоевградска сцена

Снимка: община Благоевград

На 28 май от 16:00 часа

Най-обичаният фестивал от тийнейджърите в България избра Благоевград за своя  грандиозна сцена. Откриването е на 28 май /събота/, a мястото е пл. ”Георги Измирлиев”. Входът е свободен, а началото - в 16.00 часа. Тогава ще стартират вълнуващите фенсрещи, а малко по-късно, от 19.30 часа, публиката ще запее в един глас най-големите хитове на музикалната фурия Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. В ролята на водещи ще видите звездното семейство Артьом Анатолиевич -ARti и нежната му половинка с кадифен глас Кристина Дончева /Kristina Doncheva. Вечерта ще донесе емоции и настроение, което ще ви усмихва дълго след това.

Във фензоната от 16.00 часа ще ви очакват Паулина, Мъци, Йоан-Петър, Presinka, BlackGogo, Kumbata , Alper Chochev , Megsun, Just Boomy. Сред специалните гости е и харизматичният актьор Ивайло Захариев. Той събира близо 90 К последователи в своите онлайн платформи.

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци. Той се състои от два модула – фенсреща и концерт. Идеята на фенсрещите е посетителите на фестивала да се срещнат със своите идоли, като разполагат с необходимото време да си поговорят, снимат или просто да вземат автограф.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. След две успешни години и събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, фестивалът се превърна в Платформа –магнит за младото поколение между 8-25г и техните семейства.

Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST  е социалната отговорност към младото поколение  - опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други.

TEEN BOOM TOUR се реализира от „ФЕСТИВАЛ БГ“ с партньорството на община Благоевград, КФМ, CreateX, White water, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта.

Ексклузивен  медиен партньор на събитието е THE VOICE BULGARIA!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK