Съседи откриха мъртъв комшията си, бил пребит от деца

Снимка: Infomreja.bg

Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ-Видин

Вчера, в 14.15 часа, двама жители на Гъмзово съобщили в полицията за нанесен побой – късно вечерта на 1 януари, на техен съселянин.

На 2 януари около обяд те видели мъжа да лежи в двора пред къщата си. Пристигналите на адреса в селото полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие.

Оперативна група и следовател, в присъствието на съдебен лекар, извършили оглед на местопроизшествието.

Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ-Видин. В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия като съпричастни към извършеното тежко криминално престъпление разследващите установили четири момчета от селото.

С полицейска мярка за срок до 24 часа задържали трима непълнолетни  - на 15, 16 и 17 години.

На малолетен - 10-годишен, е предоставена полицейска закрила. По случая е образувано следствено дело по описа окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Припомняме, че през юни 2022 година бе получен сигнал за намерен мъртъв в двора на дома си 82-годишен мъж от село  Микрево. Човекът, известен като бръснар в селото, е намерен от сина си, подал сигнала. Бил е с травма на главата, черепът му е разцепен с метална тръба.

Извършители са момчета на 13 и 18 години от ромски произход.Те са проникнали в дома на дядото с цел грабеж.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK