Слънчево време на 15 септември

Снимка: Infomreja.bg

Временни увеличения на облачността ще има над Източна България и планинските райони

Днес ще преобладава слънчево време. След обяд над Източна България и планинските райони ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб от североизток. Максималните температури ще са между 26° и 31°.

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и в отделни райони в масивите в Западна България, а на повече места в източната половина на страната ще превали и прегърми. Ще духа слаб северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра- около 13°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. След обяд ще има по-значителни временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Атмосферното налягане ще се задържи близко до средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 07 ч. и 06 мин. и залязва в 19 ч. и 36 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 30 мин. Луната в София залязва в 00 ч. и 28 мин. и изгрява в 16 ч. и 42 мин. Фаза: два дни след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK