Слънчево време на 1-ви май

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 26 и 31 градуса

Днес ще преобладава слънчево време с висока облачност. В следобедните часове, главно над западните райони ще се развие и купеста облачност и на отделни места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър с южна компонента. Преобладаващите максимални температури ще са между 26° и 31°.

Над планините ще е с разкъсана висока облачност, след обяд над западните райони - купеста, и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Ще е топло с максимална температура на височина 1200 метра - около 21°, на 2000 метра - около 13°.

Над Черноморието ще е с разкъсана, предимно висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър с южна компонента. Максималните температури ще са 21°-25°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще е 1 бал.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще е почти без промяна.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 21 мин. и залязва в 20 ч. и 27 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 6 мин. Луната в София изгрява в 0 ч. и 50 мин. и залязва в 9 ч. и 41 мин. Фаза: два дни преди последна четвърт. / НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK