Слънчев 1 юли

Снимка: Infomreja.bg

След обяд над планинските и североизточните райони ще превали

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна над планинските и североизточните райони и там на отделни места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб вятър изток-североизток. Максималните температури ще са предимно между 33° и 38°, в София - около 32°.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места краткотрайно ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра - около 19°.

По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд, главно по северното крайбрежие, ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали, възможно е и да прегърми. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-31°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде около 1 бал.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 53 мин. и залязва в 21 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 13 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 33 мин. и залязва в 23 ч. и 11 мин. Фаза на луната: два дни след новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK