След 3-дневно издирване заловиха мъжа, наръгал с нож бившата си съпруга в Мусомища

снимка: infomreja.bg, архив

След близо 3-дневно издирване полицаи от РУП - Гоце Делчев заловиха Георги Бабанов от гоцеделчевското село Мусомища, който рани тежко бившата си съпруга Калинка, като я наръга няколко пъти с нож.

56-годишният мъж е открит към 20,40 часа снощи пред дома му в селото. Пред униформените той съобщил, че след кървавия инцидент се укривал в гората край Мусомища. 

Бабанов е разобличен в извършено престъпление по чл. 129, ал.2 от Наказателния кодекс, след като към 05, 10 часа в събота  е нанесъл удари с нож в областта на коремната кухина, лявата предмишница и лявата ръка на 52-годишната му съпруга Калинка Бабанова, с която от 4 години живеят разделени.

Както ИНФОМРЕЖА писа, Бабанов издебнал бившата си жена на спирката в Мусомища, докато тя чакала автобуса, за да отиде на работа в шивашката фабрика "Пиринтекс" първа смяна. Без предупреждение и в присъствието на свидетели, освирепелият мъж я нападнал с нож.

Пострадалата бе транспортирана в болницата в Гоце Делчев, където веднага й бе направена животоспасяваща операция. Заради голямата кръвозагуба, състоянието на Калинка Бабанова продължава да е тежко.

Работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//