Радослав Кирев: Да дадем криле на Разлог!

Жребият отреди на Кирев бюлетина номер 1

„Да дадем криле на Разлог!“.

Това е мотото на предизборната кампания на кандидат-кмета за Разлог Радослав Кирев (БСП).

Жребият отреди на Кирев бюлетина номер 1.

Primus inter pares – Пръв сред равни!, гласи латинската поговорка. Бюлетина номер 1 ми отреди жребият за участие в местните избори на 29 октомври. Кандидатирах се за кмет на община Разлог, вярвайки, че ЗАЕДНО можем да „Да дадем криле на Разлог!“, заяви Кирев.

На 6 октомври в 18 ч. той ще проведе в малката зала на Народно читалище "15 септември 1903-1909 г." среща-разговор за важните теми с жителите на общината.

В първи ден от предизборната кампания Кирев каза:

Днес – в първия ден от предизборния месец, вярвам още, че ще говорим аргументирано, ще излагаме целите си, ще анализираме проблемите, ще поставяме на масата ясни решения. Но и вярвам още, че кметът е „пръв сред равни“, а жителите на община Разлог са неговите работодатели. Предстои месец, в който ще изложа акцентите от предизборната ми управленска програма, а реализирайки я, ще дам криле на Разлог отново да полети към висините на успеха, на по-добрия живот, на просперитета, на развитието.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK