Предаване на властта в Кюстендил! Пандурски прие поста на областен управител от Катя Димитрова

Снимки: Infomreja.bg

Той заемаше тази длъжност от май 2021 г. до януари 2022 г.

Досегашният областен управител на Кюстендил Катя Димитрова предаде властта на новия – стар областен управител Александър Пандурски. Церемонията се състоя в сградата на ОА, а на нея присъстваха зам. - областният управител Любомир Терзийски и секретарят Гергана Михайлова. И този път при предаването на властта традицията беше спазена – досегашният областен управител подари химикал на Пандурски, с който да подписва важни за жителите на областта решения.

„За мен беше чест и отговорност, успехи и ползотворна работа. Вярвам, че успешно ще ръководите областна администрация“, обяви Димитрова, която получи букет в знак на уважение от страна на Пандурски.

„Грижата за област Кюстендил и жителите  й ще продължи. Основната ни задача е провеждането на честни, прозрачни и открити избори, в които да не се допуска купен вот и да направим така, че всеки жител на областта да може да даде своя глас за политическата формация, която отговаря на неговите виждания”, заяви Пандурски, поемайки поста.

Пандурски притежава магистърска степен по специалността „Радиотехника“ от Техническия университет – София. От 2013 до март 2021 г. заема длъжността ръководител на Областна пощенска станция – Кюстендил.  В периода май 2021 г. - януари 2022 г. е бил областен управител на Област Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK