Полицаят, шофирал пиян и дрогиран в София, влиза в затвора

Снимка: Infomreja.bg

Решението е окончателно

По обвинение на Софийска районна прокуратура беше осъден полицай, шофирал след употреба на алкохол. Той е служител на 8-о РПУ.

Припомняме, че униформеният бе привлечен към наказателна отговорност за това, че на 9 октомври тази година около 20:50 часа в столичния квартал „Дружба“ е управлявал автомобил и самокатастрофирал в паркирана кола. Пристигналите на място полицаи му направили „Дръг тест 5000“, който отчел наличие на амфетамин. Обвиняемият дал проба за изследване в болница, резултатите от която показали, че е шофирал с 2,45 промила алкохол в кръвта.

Софийски районен съд наложи на полицая наказание от 6 месеца „лишаване от свобода“ с 3 години изпитателен срок и 14 месеца лишаване от право за управление на МПС. Решението е окончателно, с оглед признаване на вина от страна на дееца, като присъдата е на база споразумение.

 

КОМЕНТАРИ

Даниела Лазарова11:14 - 08.11.2022
Боже ма той бил полицай а какво правят такива хора в полицията.Щом си наркоман мястото на този човек не е в полицията.Ужас .Това е недопустимо.И такива ще стават все повече и повече.Защото никой не ги проверява те са над закона щото са полиция
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//