Пирин Разлог вкара три на застрашен от изпадане

снимка: infomreja.bg, архив

Лидерът в Югозападната "В" група "Пирин" - Разлог надигра с 3:1 "Струмска слава" - Радомир в мач от 20 кръг. В 25-та минута Владислав Шумантов откри за разложани, но само 7 минути по-късно футболистите на "Струмска слава" изравниха с голяма доза късмет.

След едно центриране топката описа интересна траектория и спря в мрежата на домакините за 1:1. След почивката момчетата на треньора Иван Стойчев натиснаха гостите и в 68 минута отново Шумантов вкара за 2:1.

Голът на успокоението падна 8 минути преди края на срещата, а негов автор бе Цветан Варсанов. Победата и трите точки запазиха аванса на "Пирин" - Разлог в класирането.

Разложани имат 47 точки, а "Перун" - 44, седмица преди дербито между двата отбора.

 

КОМЕНТАРИ

гост20:36 - 04.03.2012
Спечелете пари законно и безплатно. Новоизграждаща се световна интернет социална мрежа подобна на Фейсбук заплаща за набирането на потребители, които са и необходими за да получава приходи от рекламодателите. По същия начин печели и Фейсбук, чрез показване на добавки с рекламно съдържание. За разлика от Фейсбук обаче, Wazzub (така се нарича) предоставя половината от печалбата си на тези свои потребители, които убедят поне трима (толкова е минимума за да ви се плаща) да се регистрират успещно в Wazzub безплатно. За всеки един, когото регистрирате ще получавате около 1$, както и за регистриралите се от тези, които са се регистрирали от вас и т.н., като за всички регистрацията е безплатна. За всяка една успешна регистрация вие получавате по един долар фактор, според който ще ви се плаща всеки месец до края на дните ви, в зависимост от общия брой на регистриралите се в цял свят, например ако общия брой е 5 000 000 за всеки долар фактор ще получавате около 1$, ако общия брой е 10 000 000 тогава за всеки долар фактор ще получавате около 2$ и т.н., за сравнение във Фейсбук са се регистрирали 750 000 000 потребители. За разлика от Фейсбук, Wazzub не изисква други данни освен име и електронен пощенски адрес До момента Wazzub има над 2 350 000 потребители, които нарастват рекордно бързо с всяка секунда. Например ако вие убедите 10 души да се регистрират, те убедят по 2 и техните по 2, то вие ще взимате по 310$ месечно докато сте живи, като няма ограничение в броя на рефералите, колкото повече, толкова по - добре. Вашият долар фактор може да бъде увеличаван безпределно, но само до 01 Април 2012 г.. За тези, които се регистрират след това няма да бъдат изплащани пари, а ще получават месечно купони за ресторанти, екскурзии и други. Има още едно условие за да ви бъдат изплащани парите - необходимо е на 09 Април 2012 г. да направите Wazzub начална страница на своя интернет браузър. На тази дата ще заработят всички приложения в Wazzub, като търсачка подобна но Гугъл, видеопортал подобен на Youtube, безплатни онлайн игри, които иначе струват пари и много други, които ще бъдат добавени към сегашната първоначална версия включваща възможност за създаване на собствени безплатни блогове, пощи, клубове, чат и други и всичко това ще бъде заедно в едно цяло, безплатно и на български. Ще се плаща по удобен за вас начин - банкова сметка, чек, Paypal и други, от 15 Май 2012, тъй като рекламодателите имат нужда от 2 седмици да преведат парите за месец Април. За да може да регистрирате нови потребители трябва да имате собствен номер, който да давате на тях да се регистрират с него, а за да го получите трябва самите вие да се регистрирате. Ето линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=6de1564e Нека всички да печелим пари лесно докато сърфираме из интернет! Успех
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK