Пирин Хайстер започна подготовка

снимка: infomreja.bg, архив

Волейболистите на Пирин Хайстер – ЛТУ започнаха зимната си подготовка за втория дял от първенството на Висшата лига. Наставникът Христо Илиев проведе първо занимание в зала Икономист в София. В същата зала тренира и друг отбор от Висшата лига, УНСС.

Първият официален мач на Пирин Хайстер е на 9 февруари от 17.00, като гост на Септември Про Синема. Това е двубой от 11 кръг на първенството и ще се играе в зала Септември в столицата. В 10 кръг Пирин Хайстер почива, заради отказването на Черно море Варна.

Първото домакинство на детелините ще бъде на 16 февруари срещу лидерът в групата Добруджа 07. Три дни по- рано благоевградският клуб ще се включи в турнира за купата на България, като съперникът му ще стане ясен, след жребии.

Пирин Хайстер - ЛТУ ще започне участието си директно във втория кръг според регламентът на надпреварата, който дава възможност на първите пет тима в класирането на Висшата лига да пропуснат старта на турнира.

До началото на февруари Пирин Хайстер ще изиграе и няколко контроли, като една от тях ще бъде срещу УНСС, с който делят една зала за тренировки.

В същото време школата на клуба ще започне тренировки на 9 януари. На първото занимание на младите волейболисти трябва да присъства и Андрей Жеков, но той все още не е потвърдил визитата си в Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//