Облачно време, но валежите отслабват и спират

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 1 и 6 градуса

Днес ще се задържи предимно облачно, но валежите ще отслабнат и ще спират, най-късно в североизточните райони от страната. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 1° и 6°, в София - около 2°.

Над планините ще бъде предимно облачно и мъгливо. Преди обяд на места в масивите в Западна и Централна България ще превалява слаб сняг, но след обяд ще спре. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 3°, на 2000 метра - около минус 8°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, преди обяд по северното крайбрежие с валежи от сняг. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 2°-5°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 45 мин. и залязва в 17 ч. и 34 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 49 мин. Луната в София залязва в 1 ч. и 37 мин. и изгрява в 11 ч. и 46 мин. Фаза на луната: един ден след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK