Най-силният мъж на Америка Димитър Саватинов посети училището си в родния Гоце Делчев

Снимки: ПГ по МСС "Пейо Яворов" - Гоце Делчев

Носителят на две титли "Най-силен мъж на Америка" Димитър Саватинов изненада приятно ученици и учители с появана си в Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство "Пейо Яворов" в Гоце Делчев, където емблематичният мъжага е завършил средното си образование.

При изключително голям интерес от всички учители и ученици на гимназията премина организираната емоционална среща-разговор с Димитър Саватинов, на която той сподели опита и споходилия го късмет в израстването и формирането на спортен дух и характер. На нея присъстваше и директорът на гимназията Ангел Живков. 

Домакините връчиха на скъпия си гост фланелка с надпис ПГ по МСС "Пейо Яворов", която Саватинов веднага облече и през цялото време не я свали от гърба си. 

В спомените си той обърна внимание на възможностите на младите хора за развитие на базата на професионалната им подготовка, а учители от гимназията с гордост се върнаха в годините на неговото обучение и изразиха задоволството си от споделените мигове, които Саватинов е запечатал и все още помни. 

 

КОМЕНТАРИ

NEVROKOP05:50 - 14.05.2016
Браво малък ДЖОФИ,да Си Жив и Здрав.
Въведете име...00:14 - 14.05.2016
Много сте зле всички . Човека се опитва всячески да събуди това училище което прилича на развалина и да го направи По-добро за Нашите деца а вие не престанахте да хвъряте обиди . Мисля че този директор си върши работата правилно и кактно трябва и ще е хубаво да бъде назначен за постоянно . Лека Вечер и престанете да гледате в чуждата чиния . Радвайте се на живота .
Въведете име...19:59 - 13.05.2016
На какво да завиждаш бе подлого? До най силния мъж в света сее снимал един плужак,който като охранител продаваше дрога на децата по дискотеките,това го знаят и К Чонгов от Полицията.Крадливи Герберски боклуци.
Въведете име...17:49 - 13.05.2016
МЪРШИТЕ СЕ РАЗПИСАХА СРЕЩУ ЖИВКОВ,ЧЕ СИ ГИ СЛОЖИ НА ОНАЯ РАБОТА.ДАЙТЕ ГО НА СЪД АКО Е КРАЛ ИЛИ ЗАВИЖДАТЕ НЕЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FACEBOOK