Наградиха победителите в конкурса "Да украсим Разлог"

снимки: Община Разлог

Приключи обявеният от Община Разлог конкурс за най-оригинална и атрактивна външна коледна и новогодишна украса на офиси, магазини, блокове, частни жилища и други сгради. Надпреварата се проведе в две категории - за най-добре украсен дом и за най-добре украсена витрина.

Комисия от служители към общинска администрация - Разлог извършиха оглед на обектите и класираха на първо място дома на семейство Мария и Веселин Джоджови, които са украсили своя дом с много любов и празнично настроение. Празнично украсените домове на семейство Тодор и Здравка Милини, както и на Д-р Лилия Божанова също успяха да впечатлят  взискателната общинска комисия.

Силно впечатление направи дома на Красимир Хаджиев, който две години е печелил конкурса и за пореден път е украсил цялата си къща със светещи гирлянди и лампички. Призовото първо място в категорията най-добре украсена витрина за втори път печели спечели цветарския магазина "ФлоЛид" на Лидия Палева.

Награда получи и търговския център на пл. "Преображение". Всички 20 магазина с общи усилия са украсили общите части на малкия мол в Разлог. Признание за оригинална украса получи и сватбена агенция „Хера”.

Конкурсът "Да украсим Разлог!" е традиционен за община Разлог и е посветен на коледните и новогодишни празници.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK