Наджи Шенсой: Искам да играем поне 70 мин., както първите 20 в Пловдив

Снимка: ОФК "Пирин"

Старши - треньорът на ОФК Пирин Наджи Шенсой изрази надеждата, че подопечните му ще играят концентрирано и силно, така както сториха при загубата в Пловдив през първите 20 мин, в предстоящия мач с Черно Море във Варна.

„Искам поне 70 мин., да покажат това което могат. Концентрация и работа. Това са същите футболисти, които взехме 12 точки от 6 мача през есента. Значи мога и ще го покажат“, обясни старши - треньорът на орлетата.

„Допуснахме криминални индивидуални грешки, които се наказват. В мача има моменти, когато просто не трябва да се греши, като те определят крайния изход“, категоричен бе Шенсой.

Специалистът се ангажира и с промени в стартовия състав, както и с групата за мача, като не сподели, къде точно възнамерява да направи ротация.

Междувременно зелените с смятани за абсолютен аутсайдер в предстоящия мач, след като водещата букмейкърска къща Sportingbet определи коефицент 5 за тяхна победа, докато за Черно Море е 1.65, а равенството е фиксирано на 3.40.

Благоевградчани пътуват утре рано сутрин за Варна със собствения си автобус, като са планирали и една тренировка край морето. Двубоят е в събота от 17:15. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//