Мъри Стоилов: Не съм лъгал! Имахме оферти за над 6 милиона

Снимка: startphoto

Той каза, че няма да присъства на пресконференция с Наско Сираков

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди мача с Ботев (Враца), но акцентът беше около проблемите в клуба. Мъри коментира думите на Наско Сираков, че е лъжа твърдението за оферти за над 6 милиона лева за играчи на "сините". Стоилов обяви, че има документи, доказващи правотата на думите му и добави, че няма да присъства на пресконференцията с Наско Сираков, обявена за вторник.

Припомняме, че вчера собственикът на Левски каза: "Въпреки че чувам бомбастични суми, че съм отказал от 6 милиона и нагоре за наши футболисти. Това е класическа лъжа. Такива суми не са идвали за наши играчи в клуба".

Треньорът обаче има друга истина:

"Имахме предложения и оферти за играчи. Казах го вече. Това е моята истина за случаите. Имахме сериозни предложения за играчи, над 2,5 милиона евро. Прецени се, че не трябва да се продават играчи. Чакаше се сделка с Юнайтед груп и го приемам това. Решението беше продиктувано от чакането на сериозен инвеститор. Имаше предложения за около 6 милиона. Това е моята истина, която може да се потвърди с официални документи. Отказахме всички, аз не бягам от решението си. Не мога да лъжа и никога не съм лъгал. Питайте Сираков какво е имал предвид. Във вторник най-вероятно няма да присъствам на пресконференцията. На този етап е важно да запазим пътя, по който да вървим. Не мога да гадая какво ще се случи. Аз казвам моята истина, ако имате нещо, питайте Сираков. Най-лесно ми е да си почивам. 13 години стоях далече от "Левски" заради псевнособственици. Хората, които работят, и спонсорът успяхме да стигнем дотук. Ръка за ръка. Ако трябва, със спорове и скандали, но да се спасим от задълженията към НАП. Слугувахме на определени хора и ето резултатът. Ще участвам в спасението на "Левски". На който трябва, съм си го казал точно и ясно. Имаме огромен потенциал. Футболистите са много млади и имат голям потенциал. На този отбор му трябва увереност. Ако има напускащи играчи, трябва да има нови. Ако този отбор се запази, ще е в борбата за титлата. Трябва му време. Отпадането от Европа беше стечение на обстоятелствата, а не, че бяхме слаби.

Очаквам от Палмс бет да извършват обещаното за плащанията към НАП, играчите, мен. Един клуб, който е на печалба, какво можем да говорим. Феновете са най-голямото богатство, а ние сме тук, за да работим", заяви Стоилов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK