MTV звездите Akcent идват за пролетта в Кюстендил

снимка: blog.casarosa-bulgaria.com, архив

Момчетата от румънската поп-група Akcent са големите звезди, които ще покорят сърцата на кюстендилци на 17 март - вечерта, в която избираме "Девойка Кюстендилска пролет".

Akcent е най-известната и обичана група в Румъния, а вече и в цяла Европа. Хитовете им от 4-те албума, които са издали, завладяват музикалния канал МТв.

Момчетата от групата с радост ще гостуват за пореден път в България, но този път домакин е община Кюстендил.

ЛиЛана и нейният брат – световният шампион по бийтбокс Александър Деянов–Скилър (SkilleR) ще бъдат част от изпълнителите по време на конкурса „Девойка Кюстендилска пролет”. Това съобщи на пресконференция кметът на общината Петър Паунов.

Градоначалникът покани всички да присъстват на конкурса, който тази година ще се проведе на 17-ти март от 18.30 часа на централния площад „Велбъжд”. Водещи на програмата ще бъдат певецът Борис Солтарийски и актьорът Мариян Бачев от Шоуто на Слави.

До момента са одобрени 13 участнички в конкурса. Както всяка година тринадесетте  кандидатки  ще дефилират в три тура – официални тоалети, народни носии и спортно облекло. Победителката в „Девойка Кюстендилска пролет 2012” ще получи парична награда от 1500 лв., а двете й подгласнички  и момичето на публиката по 850 лв.

На по-късен етап ще бъде обявено и журито, което ще оценява претендентките, като кметът подчерта, че в журито няма да има кюстендилци. „Нека всички наши съграждани и гости да дойдат и да уважат традицията „Кюстендилска пролет”, допълни Петър Паунов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK