Малеш сменя Славия на турнира в Сандански

снимка: infomreja.bg

Малеш Микрево зае мястото на отказалия се от участие отбор на Славия на турнира в Сандански в края на месеца, съобщиха организаторите. Откриването на турнира ще стане на терена на градския стадион в Сандански на 20 януари от 13 часа с мач между отборите на Светкавица Търговище и Малеш Микрево.

На 21 януари от 13 часа ще играят отборите на Локомотив Пловдив и Локомотив София. Теренът все още не е уточнен. На 23 януари от 11 часа на терена на стадиона в с. Дамяница ще се срещнат отборите на Локомотив Пловдив и Любимец. Пак там от 13 часа ще премерят сили отборите на Малеш Микрево и Вихрен Сандански.

На 25 януари от 11 часа отново на терена в с. Дамяница ще се срещнат отборите на Светкавица Търговище и Вихрен Сандански, а от 13 часа - на същия терен - Локомотив София и Любимец. На 27 януари от 11.30 часа на терена на градския стадион в Сандански ще се играе финална среща между отборите, заели първите места в двете групи. Купата на победителя ще бъде връчена от кмета на Сандански Андон Тотев. Всички срещи от този турнир ще бъдат ръководени от съдии от колегиите в Петрич и Сандански. Между тях ще бъдат Христо Ристосков, Николай Марков, Ивайло Стоянов, Емил Вангелов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK