Левски излиза срещу Айнтрахт

Снимка: startphoto.bg

Очаква се на трибуните да има близо 3 000 родни фенове

Отборът на Левски се изправя тази вечер от 21,30 часа срещу германския Айнтрахт във Франкфурт в реванш от плейофите за влизане в групите на турнира Лига на конференциите.

Преди седмица в София двата тима завършиха 1:1, като "сините" стигнаха до изравнителното попадение в допълнителното време. Тогава в герой се превърна Асими Фадига, донесъл не само равенството, а и надеждата, че Левски е способен на чудо срещу един от водещите отбори в Бундеслигата.

Предвид тежката битка, от Левски почиваха през уикенда и пропуснаха гостуването на Арда в Кърджали.

Столичният гранд не е отстранявал германци от далечната 1984-а година, когато елиминира Щутгарт след равенства 1:1 и 2:2 в турнира за КЕШ.

Айнтрахт излиза като фаворит в срещата. Равенството в София донякъде изненада германците, които ще опитат да поправят грешката си. Домакините излизат без голямата си звезда Рандал Коло Муани, който е пред трансфер в ПСЖ. Именно Муани вкара за Айнтрахт в София, като се възползва от грешка на Левски.

"Сините" ще разчитат на подкрепата на верните си фенове и в Айнтрахт. Очаква се на трибуните да има близо 3000 родни фенове, които мечтаят да станат свидетели на малко футболно чудо. /Топспорт/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//