Крум Томчев от Гоце Делчев е новият световен вицешампион по натурален културизъм

Снимки: личен архив

Той продължава да доказва, че няма невъзможни неща

Крум Томчев  от Гоце Делчев отново доказа на себе си и на света, че няма невъзможни неща! Той стана вицешампион на Световното първенство по натурален културизъм във Валенсия, Испания. Така подобри миналогодишното си постижение, когато беше двукратен бронзов медалист за България на същия световен форум.

„11 юни е от онези дни, с които топля душата си“, споделя той радостта, която идва след 4-месечен упорит труд и „тренировки до припадък“

Трудностите по пътя към голямата победа са се оказали преодолими благодарение на неговата любов и вяра. „ Правя това, което обичам, това, в което вярвам, това, на което се уча и предавам“, продължава разказа си той.

Крум Томчев е известен с желанието си да бъде полезен на хората. Не са редки срещите му с ученици, на които разказва за препятствията, през които е преминал в живота си. Целта му е да убеди младите хора, че всичко е постижимо, макар и бавно.

И сега, след голямата победа в Испания, той пак ни окуражава: „ Всеки от нас е създаден да бъде шампион в това, което обича да прави! Всеки един от нас може повече, отколкото предполага! Надгражда ли човек, прави всичко.“

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK