Костадин Ковачев поема управлението на РУП-Гоце Делчев

Новият началник на РУП-Гоце Делчев Костадин Ковачев/в средата/ заедно с колегите си комисар Илия Сораджиев, началник на ГПУ-Гоце Делчев и Росен Сердарев, началник на пожарната служба, снимка: infomreja.bg, архив

Криминалистът Костадин Ковачев е новият директор на РУП-Гоце Делчев. Засега той заема поста като временно изпълняващ длъжността. Към момента все още няма официална заповед за назначението му, но до дни се очаква директорът на ОД МВР вБлагоевград комисар Георги Костов да я издаде и младият криминалист да поеме официално управлението на РУП-Гоце Делчев.

Пред  ИНФОМРЕЖА Ковачев потвърди, че заема от няколко дни поста началник на районното управление, но официална заповед на този етап не му е връчена. Той е един от младите и перспективни кадри в полицейското управление.

Костадин  Ковачев постъпи на работа в РУП-Гоце Делчев преди 4-5  години, почти веднага след дипломирането си. В момента той заема мястото на отстранения преди дни полицейски шеф Николай Тонев.

„В момента съм в отпуск по болест, по-късно ще решавам къде ще работя, имам няколко  възможности. Смяната ми не бе неочаквана и не съм изненадан, доволен съм от свършеното до тук. Районното управление години наред бе на първо място по разкриваемост на престъпленията и това не е само моя заслуга. В крайна сметка никой не е венчан за началническия пост, а и няма вечни началници", коментира  Николай Тонев.

Неговият заместник Кирил Чонгов също е на път да се раздели с РУП-Гоце Делчев. В момента той е в годишен отпуск до края на август. Чонгов коментира преди дни, че ще подаде рапорт до управлението на ОД МВР Благоевград с молба да бъде преместен в РУП- Разлог.

Тези дни стана известно че и началникът на РУП  Разлог Стефан Ковачев, който също е от Гоце Делчев, е бил сменен.

Най-вероятно нов директор ще има и РУП-Сандански, което през последните години се ръководеше от столичанина Чавдар Николов.

 

Новият началник на РУП-Гоце Делчев Костадин Ковачев/в средата/ заедно с колегите си комисар Илия Сораджиев, началник на ГПУ-Гоце Делчев и Росен Сердарев, началник на пожарната служба, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

До Герой13:33 - 06.08.2013
Герой,смешник голям си и всеки те знае.Тези дето защитават Тонев знаят за какво го правят,пък ти бъди както винаги подлога и измекяр на шаловете.
Герой12:33 - 06.08.2013
НИКОЛАЙ ТОНЕВ Е ЗАВИСИМ ЧОВЕК И БОЛЕН МОЗЪК. ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ГО ЗАЩИТАВА ТОВА СА ПИНОКИО ЧОНГОВ И ШЕФЪТ НА СЕЛСКОТО МУТРАТА ПАРАПАНА, КОЙТО СКОРО НЯМА ДА Е ДИРЕКТОР НА СЕЛСКОТО.
33310:39 - 06.08.2013
МАФИЯТА НАПИРА ДА СИ ВЪРНЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ
вихър10:26 - 06.08.2013
след тия поразии, дето ги направи тонев-настъпания, редно е да се скрие в на майка си минджата

FACEBOOK