Кирил Петков идва на „Кюстендилска пролет“

Снимка: Infomreja.bg

Открива офиса на Продължаваме промяната в града

Министър-председателят Кирил Петков ще посети Кюстендил на 21 март, по случай  празника на града „Кюстендилска пролет“. Премиерът ще открие и първия офис на „Продължаваме промяната“ в област Кюстендил. Откриването ще бъде от 10:00 часа. Офисът се намира на адрес: гр. Кюстендил, ул. „Мориц Леви“ № 2.

„Имам уверението на министър-председателя, че ще присъства на „Кюстендилска пролет“. Надявам се да не изскочи някакъв непреодолим ангажимент, който да му попречи, с оглед динамиката на събитията както в национален, така и в международен аспект. Присъствието на премиера е огромно уважение към нас, кюстендилци. То е и знак, че градът е приоритетен за управлението.

Бих искал да се обърна към съгражданите си, че всички са добре дошли в новия ни офис. Всеки ще може да постави своя проблем тук. Участието в политическия живот е единственият вариант да променим селото, града, страната си. В никакъв случай няма да ни е лесно, ежедневно се сблъскваме с трудности от всякакъв характер, но сме твърдо решени да осъществим промяната“, заяви народният представител от ПП – Кюстендил Георги Стамов.

 

Снимка: ПП

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//