Кирил Калфин: Повечето от мъжете тук сме ритнитопковци, но не и национални състезатели

снимка: ГЕРБ

“Четох доста мнения за областния управител и особено ме впечатли, че преобладават хвалебствията. Има много хора, които се радват и са щастливи, че това е новия областен управител. Зададох си въпроса защо ли точно сега толкова много хора обичат този човек. Дори и хора, които не го забелязваха, които са се държали странно, в един момент много са любезни, много го обичат, много го искат. Когато си на върха всички те обичат, всички те искат. Тогава се появяват много приятели, хора които искат да ти “помагат”. Това коментира депутатът от ГЕРБ Кирил Калфин по повод назначението на Владислав Стойков за областен управител на Кюстендил.

"Когато тръгнеш надолу, тогава те забравят. Бъди много внимателен с хората, с които ще работиш, с екипа който ще подбереш, както и към тези, които сега ти засвидетелстват своята любов. Нека да подбере тези, с които може работи, тези, които ще му съдействат за развитието на областта, на всички градове, села в региона. Когато областта се развива, това ще стане само когато той направи добър екип, който му помага, хора които си имат доверие и работят за една и съща кауза. Убеден съм, че Владислав Стойков ще постигне успех”, заяви депутатът и допълни:

„Аз не намирам нищо лошо в това да си бивш футболист, и то от национален мащаб. Той беше спортист от национален мащаб, играеше в националните гарнитури. Не всеки може да се похвали с това. Повечето от мъжете тук сме ритали топка и сме ритнитопковци, но сме стигнали до там-ритнитопковци, не национални състезатели. Това показва, че той е човек с характер. Защо никой не се намери да сложи тире след бивш футболист и да пише настоящ дипломиран инженер. Този човек работи в областта, в която е завършил. Той е гл.инспектор в Инспекцията по труда. Нека да дадем шанс на младите хора, аз винаги съм казва, че искам млади хора да вървят в нашата партия ГЕРБ, да се развиват, те имат бъдеще, ние ще помагаме, но помощта не значи да им се бъркаме в работата. Ще помагаме, когато искат съвети, както каза колегата Микев, но решенията в крайна сметка да си бъдат техни, решенията да бъдат на областния управител, той носи и позитивите и негативите".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//