Кирил Калфин: Бат Сали влиза в парламента заради Изборния кодекс

снимки: infomreja.bg

Депутатът от ПП ГЕРБ в Кюстендил Кирил Калфин е изключително доволен от постигнатите резултати на партията в областта на последните парламентарни избори. Той отчете, че за ГЕБ са гласували 20 150 човека, което е с близо 6 000 гласа повече от основния им опонент – БСП.

„Искам да ви уверя, че проведохме една толерантна предизборна кампания, позитивна от наша страна, с много работа и много настроение. Екипът ни показа, че има потенциал и резултатите не ни излъгаха. В Кюстендилска област ПП ГЕРБ е първата политическа сила. Имаме един отличен резултат и успяхме да победим нашите опоненти  в почти всички градове и села, които се смятаха за червени крепости“, коментира Кирил Калфин на пресконференция.

По негови думи причината Александър Методиев, известен с прякора си Бат Сали, да влезе като депутат от Кюстендилски избирателен район се крие в Изборния кодекс.

„Знаете кой прави Изборния кодекс и при какви условия. Така се получи, че явно той е правен между двете прегръщащи се партии – БСП и ДПС, защото когато на второ четене ние от ГЕРБ внесохме предложение да бъде обособен многомандатен избирателен район, където гласовете от чужбина да отидат, те не се съгласиха. Ако предложението ни беше прието, сега нямаше да ги има тези аномалии“, категоричен бе Калфин.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Един от света12:02 - 12.10.2014
Абе неразумниии вие какво си мислите,че останалите 250 не са като бат. Сали??? Всички са такива гнила политичеака класа!
Един от народа!!03:24 - 11.10.2014
Ха да не ни ги пробутвате такива, а!? Ако Те са го сложили в тази област-те да си го отведат. Тук няма работа!!! Вече се слуша ГЛАС НАРОДЕН, а не ГЛАС МАТЕМАТИЧЕСКИ
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK