Жена с опасност за живота, яла закуска с отрова

снимка: infomreja.bg, архив

63-годишна жена е настанена в отделението по реанимация на гоцеделчевската болница в критично състояние и с опасност за живота, след като се натровила със селскостопанска отрова.

Към 1 часа тази нощ пострадалата е заведена във филиала на Спешния център в Гоце Делчев от съпруга си. Установено е, че 63-годишната Л. Д. е погълнала селскостопанска отрова "Каунтер”.

От взетите обяснения на нейния съпруг - 46-годишния Т.Д., станало ясно, че жена му разхождала кучето си по ул. „Тодор Ангелов”, където то открило и изяло част от тестена закуска и по-късно колабирало. 

Семейството завело кучето на ветеринарен лекар, който им съобщил, че кучето е отровено и умира. Тогава жената си признала, че и тя е опитала от намерената на улицата закуска и заявила, че не се чувства добре.

Веднага е отведена в Спешния център в Гоце Делчев, където изпаднала в кома.

В РУП-Гоце Делчев е образувана преписка. Работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

mimi14:02 - 28.03.2013
alooo, ekopolicaite,aide sprete se veche zachtoto mnogo beli napravihte znaem che deistvate po zapoved na sarandev no niakoi moje da vi podhvarli i na vas nechtichko takova kato zakuska zachtoto mnogo nevinni jivotni ubihte bezsramnici takiva
до Катя22:54 - 27.03.2013
Подкрепям мнението на Катя аз също я познавам няма причина да яде изхвърлени закуски от земята ,дъщеря и е в чужбина и всеки месец и изпраща по 300 евро за да покрива нуждите си . Случаят заслужава по задълбочено внимание и разследване .
Катя13:42 - 27.03.2013
А дали става въпрос за убийство? Защото аз познавам жената и тя не е нито бедна нито луда, напротив дори, като интилигентна и начетена жена я знам.
Гражданин на Гоце Делчев13:04 - 27.03.2013
Това е работа на подчинените на кмета Москов - ЕКО ПОЛИЦАЙТЕ .Крайно време е някой да се заеме с тях и да има правосъдие.

FACEBOOK

//