Изкупуват тютюна в Дебрен по списък

снимка: infomreja.bg, архив
До 15 февруари четирите комисии на фирмите, изкупуващи тютюневата реколта от миналага година в гърменското село Дебрен няма да купуват количества извън изготвените списъци, съставени заради десетките производители, желаещи да пласират продукцията си навреме.
 
Поради големия наплив и многото произведен тютюн, комисията, която изкупуваше тютюни в село Хвостяне, се е преместила в село Дебрен. В момента се подготвят новите списъци, по които изкупните комисии ще продължат работа. 
 
Средната изкупна цена и в село Дебрен се движи от 5.30 лв. до 5.50 лв. за килограм. 
 
В Гоцеделчевско, въпреки активизирането на фирмите изкупвачи в последната седмица, все още има големи количества неизкупена продукция.
 

КОМЕНТАРИ

prost kmet14:16 - 03.02.2014
Тютюна в община Сатовча се купува от 5,80 нагоре а в Гърмен от 5,70 надолу значи Мименов пак излъга и останалите тютюнджии като се договори с фирмите за своите избиратели а гърменските кметове да го фанат за оная работа ама на другите избори ша на фанат за к..а.Община гърмен е с най-високи данъци и с най-прости кметове
Neshtastnici00:49 - 02.02.2014
Kak moje тия нещастници да изготвят списъци и то с подкуп..трябва да си платиш да ти вземат тютюна всички са позор и кметове и всички тия от ДПС които не ги е срам да хгодят по улицата даже си мислят, че сега хората им се радват защото им земат подкупите едва ли не помагат..Срамота!
ех20:31 - 31.01.2014
Безсрамници,простаци, ночалници, говеда и т.н.
tutundjia ribnovo20:17 - 31.01.2014
vci4ko ekartel firmi pravitelctvo mafioti tejko igorko naxorata pak gi izlagaxa

FACEBOOK