ИНФОМРЕЖА обявява конкурс за стихотворение "Рими с аромат на канела"

Снимка: Infomreja.bg

Време е за конкурс!

Рими с аромат на канела,
топла завика и камина,
баба топли чорапи е изплела,
нека с творчество посрещнем новата година...

Време е за конкурс!

Както всяка година, така и през 2022 ИНФОМРЕЖА би искала да вдъхнови младите творци и да покаже таланта им пред света.

След двугодишно КОВИД прекъсване, медията ни възобновява една традиция – а именно обявяването на конкурс с награден фонд за ученици.

През годините показвахме, че добрата практика работи, а магията на Коледа подсилва желанието у всички дейни деца да изразят себе си чрез творчеството.

Чрез конкурсите „Коледа в мрежата“ и „Заедно у дома“ над 500 деца изпратиха своите разкази, картини и видеа, а в навечерието на най-топлите и семейни празници ги усмихнахме със символични награди.

С радост искаме да ви съобщим, че ИНФОМРЕЖА обявява конкурс 2022 под наслов „Рими с аромат на канела“, в който могат да се включат всички ученици от първи до дванадесети клас от всички училища в страната.

Целта е да провокираме творческия дух и да представим най-доброто, което да получи заслужено и своята награда.

Конкурсът разделя младите автори в три възрастови групи с по три призови места - на начален (1 – 4 клас), основен (5 – 7 клас) и среден (8- 12  клас) етап на образование.

Началото поставяме на 15 ноември, а крайният срок за изпращане на творбите е 25 декември. Коледните празници (26 – 31 декември) ще бъдат времето, в което ще обявим победителите, които ще зарадваме с награди.

Условията за участие са всеки един от участниците да попълни своята КАРТА ЗА УЧАСТИЕ (изтеглете тук) и да я изпрати заедно с творбата си на e-mail: [email protected] под формата на Word, PDF или JPEG (снимков) формат. Няма ограничение за обема на творбата, както и темата му.

„Рими с аромат на канела“ търси най-талантливите ученици, чието творчество „разказва“ за актуалните теми от деня, за емоциите, за Коледа, за всеки един миг от живота.

Компетентно жури с членове: д-р Люба Атанасова (преподавател литературовед в Beijing Foreign Studies University) и д-р Александра Димитрова (репортер в ИНФОМРЕЖА, филолог) ще дадат всичко от себе си, за да оценят обективно всяка една творба.

Сертификат за участие ще получат всички млади таланти.

Конкурсът се реализира със съдействието на нашите партньори от: Община Банско, Община Благоевград, Община Разлог, Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград, Югозападно държавно предприятие, Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград, Областен кооперативен съюз – Благоевград, Басейнова дирекция – Благоевград. Те са важният и неизменим елемент, благодарение на който участниците ще получат красиви и полезни награди.

Всички творби ще бъдат публикувани в сайта на ИНФОМРЕЖА, както и в страницата във Фейсбук „Рими с аромат на канела“.

Уважаеми ученици, родители, учители – провокирайте доброто, таланта! Вземете участие и бъдете част от коледното настроение с дух за по-позитивни и красиви новини, за уютни празници и повече „Рими с аромат на канела“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK