Георги Петров: Само Българските патриоти не спираме да разкриваме ДПС в позорната й същност

Снимки: Infomreja.bg

КП „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" с подписка за забраната на ДПС и в Кюстендил

ВМРО – Кюстендил, активно се включи в събирането на национална подписка, инициирана от КП "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" за забраната на ПП „Движение за права и свободи“ - ДПС.

Считам, че с политическата си дейност и изявите на политическото си ръководство ДПС показа ,че е антибългарска, противоконституционна и етническа партия, обслужваща чужди интереси, заяви Георги Петров, председател на ВМРО - Кюстендил и водач на листата за 10-МИР .

ДПС и партиите на протеста искат да провеждат демократични избори в една крайно недемократична държава. Останалите партии правят различни изказвания за ДПС и нейните лидери, но никой нищо не предприема, за да я изтласка от НС и да спре влиянието на диктатора Ердоган върху вътрешните работи на България чрез нея. Така ставаме свидетели на произвола и лавинообразното настъпление на ДПС в българската политика.

Само БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ не спираме да разкриваме ДПС в позорната й същност и да търсим начин за противодействие на пагубното й настъпление.

Няколко хиляди подписа вече са събрани и продължаваме. Приканваме всички пълнолетни български граждани да се включат в инициативата. Всеки желаещ може да ни подкрепи с подписа си на шатрата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ на пл. „Велбъжд“ в Кюстендил, заяви още водачът на листата в Кюстендил, Георги Петров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//