Феновете на Левски: Ще има ли „сватба“ без „булка“

снимка: infomreja.bg, архив

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с декларация по повод назначаването на Ивайло Стоянов за рефер на дербито с ЦСКА.

Ето и пълния й текст без редакторска намеса:

"БФС назначи Ивайло Стоянов - Сватбата за главен съдия на дербито, което ще играем в събота. Пожелаваме му да се справи със своето задължение. Дано бъде честен и справедлив на терена в най-големия мач в България. Не можем да скрием своето притеснение от това решение на факторите във футбола ни.

Преди известно време треньорът, който отпадна от Зимбру, Мура, Монтана и Симитли заяви, че това е любимият му съдия. Предлагаме ви ласкавите слова на специалиста от Плоски по отношение на Ивайло Стоянов: „Ето – Ивайло Стоянов, след всички мачове, които ни е свирил, съм му стискал ръката. Винаги е бил безкомпромисен и е спазвал правилата без да се съобразява с някой друг.” От тези думи излиза, че Стоянов се съобразява само с един отбор.

Явно вечният ни противник има поводи да стиска ръката на рефера от Петрич. Този сезон той ръководи мачовете при победите им срещу Литекс и Берое. Помним и нещо друго, Стоянов подмина с лекота дузпа за Левски на нашия мач в Стара Загора...

Ние от Сектор Б не искаме да ни помагат. Левски е горд клуб, който печели своите битки на терена и по трибуните, където е вечен шампион. Желаем обаче да не се подиграват с любимия ни тим. Ивайло Стоянов да не се увлича в приятелството си с треньора на онзи отбор, защото днес прякорът му е Сватбата, но от събота може да стане и Булката".

КОМЕНТАРИ

7:112:38 - 24.10.2014
Само ЛЕВСКИ.
до the green10:51 - 24.10.2014
точно и ясно!
the green10:14 - 24.10.2014
Сини тъпанари, пълни недоразумения. Простотия отвсякъде. Писаниците приличат на творение от третокласник от кв. Филиповци.
Код за сигурност, въведете кода 9kd