Докараха с линейка в болницата в Благоевград Иван Стойчев

Снимка: Infomreja.bg

Днес към 14 часа лидерът на ГЕРБ в Белица бе докаран с линейка в Спешно-приемно отделение в Благоевград. Иван Стойчев бе свален от спешните медици с носилка. Раненият мъж през целято време се държеше за главата и отказа да разговаря с журналисти. Малко по-късно той бе отведен за изследване със скенер.

Стойчев бе придружен от кандидат-кмета на ГЕРБ в планинската община Иван Богданов, който пръв го намерил в безпомощно състояние на площада в градчето, близо до Общиската избирателна комисия.

Малко преди нападението двамата са пили кафе до сградата на Общината. След това партийният лидер се запътил към ОИК, където бил пресрещнат от група мъже, които го свалили на земята и започнали да го налагат с ритници.

Тепърва ще се  изяснява дали между тях е имало конфлликт и на каква основа е възникнал той. Според свидетели на екшъна сред нападателите е имало и здравеняци от столична охранителна фирма. След като го набили, те си тръгнали, а Стойчев се обадил на кандидат-кмета Иван Богданов, който сигнализирал на телефон 112.

Инцидентът разбуни още повече политическите страсти в размирната община, където тази неделя предстои втори тур на изборите за местна власт.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Кандидат-кметът на Белица Иван Богданов пред Спешно приемно отделение в Благоевград, снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//