Днес облачността ще е значителна

Снимка: Infomreja.bg

Само на югозапад и в планинските райони ще бъде слънчево

Днес над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, в равнините и низините преди обяд ще е мъгливо. Над югозападните и планинските райони ще преобладава слънчево време, но привечер и там ще се заоблачи, а късно вечерта в крайните северозападни райони ще завали дъжд. Ще духа слаб до умерен, предимно южен вятър. Максималните температури ще са между 7° и 12°.

Над планините ще преобладава слънчево време, късно вечерта ще се заоблачи. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.

По Черноморието облачността ще е значителна, преди обяд на места ще е мъгливо. Ще духа слаб до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са 10°-12°. Температурата на морската вода е 11°-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане е значително по-ниско от средното за месеца и ще се задържи без съществена промяна.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 41 мин. и залязва в 16 ч. 53 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 12 мин. Луната в София изгрява в 9 ч. и 3 мин. и залязва в 17 ч. и 51 мин. Фаза: един ден след новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK