Димитър Саватинов призна пред кмета Москов и екипа му "Градът ни става все по-красив и привлекателен"

Снимка: Infomreja.bg

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов посрещна в кабинета си днес родения в Гоце Делчев Димитър Саватинов, който е един от най-добрите силови атлети в света. На срещата присъстваха още заместник-кметовете Валери Сарандев и Богдан Боцев. 

Димитър Саватинов получи като подарък от кмета на Гоце Делчев традиционен неврокопски чан, българското знаме, както и книги за местната история. Градоначалникът отправи към Саватинов пожеланията си да завоюва още повече и по-големи спортни успехи и да продължи все така да радва хората в Гоце Делчев с постиженията си. 

На свой ред Димитър Саватинов благодари на общинското ръководство за това, че в две поредни години е удостояван с титлата „Спортист на годината за Гоце Делчев“, както и за пълната подкрепа, която му е оказвана винаги. „Благодаря Ви, че винаги и за каквото и да съм търсил вашата помощ и подкрепа, сте се отзовавали и сте ми помагали“, каза Саватинов. 

Спортистът призна, че не се е прибирал в Гоце Делчев повече от 3 години, но намира града изключително променен в положителна посока. „Толкова много нови неща са направени. Личи си, че тук общината работи сериозно и това може да го оцени всеки човек, особено ако е бил повече време извън града“, призна Саватинов като допълни, че е силно впечатлен от новата Многофункционална спортна зала, която е изградена в Гоце Делчев и предстои да бъде официално открита скоро. 

Скъпият гост на община Гоце Делчев Димитър Саватинов има много сериозни постижения в силовите спортове, но най-голямото и престижно от тях е титлата „Най-силен мъж на Америка“, която роденият в Гоце Делчев атлет спечели през двете поредни години 2014-а и 2015-а.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

ед18:52 - 13.05.2016
защото е честен и начентен нови успехи
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK