Дете пострада тежко, увисна с кола над урва

Снимка: Infomreja.bg

Шофьорът и возещият се до него мъж успели да изскочат

Непълнолетно момче е пострадало при пътен инцидент.

Сигнал за постъпил в болница 16-годишен тийнейджър от септемврийското село Семчиново с множество травми е получен през нощта на сряда срещу четвъртък в ОДМВР-Пазарджик. Той бил подаден от спешното отделение на МБАЛ-Пазарджик.

Медиците информирали органите на реда, че детето е с фрактури в областта на таза и ребрата.

Според лекарите се касае за пътно-транспортно произшествие.

Незабавно на място са изпратени екипи на РУ-Пазарджик, които да изяснят ситуацията.

Оказало се, че няколко часа по-рано момчето пътувало в джип „Сузуки“ по пътя между село Семчиново и местността „Милеви скали“. Водач на автомобила бил 49-годишен негов съселянин, а возилото било нерегистрирано и без регистрационни табели. При навлизане на заледен участък от пътя и обръщане посоката на движение задните колелета на джипа надвиснали над близката до пътя урва.

Шофьорът и возещият се до него мъж успели да изскочат, но непълнолетният останал вътре. От тежестта возилото се преобърнало и паднало в пропастта. На местопроизшествието бил извършен оглед от дежурна група при РУ-Септември.

По случая е образувано досъдебно производство. Момчето е оставено за лечение в МБАЛ-Пазарджик след направена операция и е без опасност за живота, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK