Дете пострада при катастрофа край Белица

Снимка: Infomreja.bg

Пияни и дрогирани се возиха из пътищата в Пиринско

Редица нарушения на пътя, произшествия и неизрядни шофьори. Това сочи полицейската хроника на ОДМВР-Благоевград, за периода на изминалите почивни дни.

На 27 януари около 01:30 часа на пътя между Разлог и с. Годлево, лек автомобил „Ауди“ е излязъл от пътното платно и е самокатастрофирал. С фрактура на прешлен е пострадал 26-годишен мъж от Разлог.

Същия ден в 16:00 часа на разклона за Белица, лек автомобил „Тойота“ с 58-годишен водач от с. Брезница е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в товарен автомобил „Даф“. С охлузване в областта на главата е пострадало 8-годишно момче, което е пътувало в лекия автомобил.

18 минути по-късно в с. Дъбница е станало ПТП с материални щети между лек автомобил „Фолксваген“ и лек автомобил „Мерцедес“, като водачът на лекия автомобил „Фолксваген“ е напуснал местопроизшествието.

Същият е установен от органите на реда, като е отказал да му бъде направена проба за употреба на алкохол с техническо средство и е дал кръвна проба за химическа експертиза.

В следобедните часове отново на 27-и на ул. „Александър Малинов“ в Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Тойота Рав 4“. С техническо средство е установено, че 39-годишният водач на автомобила от Благоевград шофира след употреба на наркотик.

Около 21:20 часа същия ден по ул. „Бреза“ в Благоевград, неправоспособен 33-годишен мъж от града е управлявал лек автомобил „Алфа Ромео“ с наличие на 1,74 промила алкохол в издишания въздух.

От полицейски служители на РУ-Сандански, 10-минути след предния случай, в с. Поленица е спрян за проверка лек автомобил „Форд“, като у 26-годишен пътник в него е намерена и иззета около 8,75 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. В хода на работата по случая е проверено жилището на мъжа в селото, където е открито полиетиленово пликче, съдържащо около 6, 92 грама канабис.

Бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК е образувано, след като около 02:55 часа на 28 януари на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в Благоевград, от органите на реда е спрян лек автомобил „Хюндай Туксон“ с 26-годишен водач от с. Буково, общ. Гоце Делчев. С техническо средство е установено, че мъжът шофира след употреба на наркотично вещество.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK