Благоевградчанин постави табели с послания срещу вандалските прояви

Снимки: Община Благоевград

Вандалските набези на недобросъвестни граждани в Благоевград предизвикаха ответна реакция от съвестен данъкоплатец, който милее за Благоевград. В кашпите на Градската градина, около Сапунджи дере, по продължението на алеята, са поставени ръчно изработени табели с обръщения.

„Кмете, ние не заслужаваме нищо”, „На цветята душите са по- красиви от Вашите!”, „За чист и по- красив град” са само част от посланията, които заместват изтръгнатите от вандали новозасадени цветя.

Преминаващите граждани не се поколебаха да похвалят постъпката и отчетоха факта, че ежедневно се полагат грижи от служителите на общинска фирма „Биострой” за поддържане на зелени площи, засаждането и поливането на цветята. Те обаче осъдиха остро вандалските набези на неоценяващите труда на другите.

„Браво на човека, който е поставил надписите! Така трябва! Не може кметът Камбитов да милее за града ни, а ние сами да си го унищожаваме и съсипваме всичко хубаво, което се прави. Да не оценяваме труда на хората, които ежедневно и видимо от всички полагат грижи, за да се поддържа, да се полива, да се садят нови цветя, да се оформят градинки”, коментираха и други  възмутени граждани.

Община Благоевград благодари за реакцията и напомня, че градинките, парковете, детските площадки и другите обекти, са изградени със средства на данъкоплатците и опазването им зависи от гражданите.

"Призоваваме жителите и гостите на Благоевград към отговорно поведение спрямо общинското имущество, както и при установяване на нередности да сигнализират на органите на реда или на „Горещия телефон“ на общината  073/ 88 44 34", обявиха от кметската администрация.

 

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK