Арестувани в Пиринско: С дрога, пияни и без книжка

Снимка: Infomreja.bg

Има задържани за притежание на наркотици

Акция на пътя и не само. МВР проверява за дрога и нередовни водачи в област Благоевград.

Хваната е пияна водачка. Има задържани за притежание на наркотици. Шофьор без книжка е задържан.

Вчера е проверена вила в с. Нова Ловча, общ. Хаджидимово.

Иззето е около 261 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на амфетамин.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 47-годишен мъж от гр. Гоце Делчев.

В частен дом в Благоевград, от органите на реда е открита около 0,80 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. 44-годишният обитател на жилището е  арестуван.

В района на парк „Ловен дом“ в Благоевград е проверен 22-годишен албански гражданин, у когото е открита цигара канабис. В хода на работата по случая е проверено и жилище в града, където е намерена кутия, съдържаща 0,33 грама канабис.

След извършена проверка на 33-годишен благоевградчанин, в джоб на дрехата му е намерен плик, съдържащ около 1,6 грама канабис.

На ул. „Димо Хаджидимов“ в Белица е спрян лек автомобил „КИА“. В хода на извършената проверка е установено, че автомобилът е с поставени регистрационни табели, които са издадени за друго МПС, а 48-годишният му водач от Белица не притежава свидетелство за управление.

На ул. „Митрополит Борис“ в Благоевград е проверен лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 43-годишен благоевградчанин. От органите на реда е установено, че автомобилът е с прекратена регистрация.

Бързо производство за извършено престъпление е образувано след като в с. Годешево, общ. Сатовча, е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ и с техническо средство е установено, че 26-годишният му водач от същото село шофира с наличие на 2,36 промила алкохол в издишания въздух.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK