Андрей Николов представи в Гоце Делчев книгата си "Питай сърцето"

Снимка: Infomreja.bg

Посланията му стигнаха до аудиторията

В град Гоце Делчев често биват представяни новоизлезли книги – поезия и проза. Но снощната премиера на книгата „  Питай сърцето“ от Андрей Николов беше необичайна, защото авторът едновременно с представянето проведе семинар за личностно развитие и усъвършенстване. Семинарът беше напълно в духа на книгата.

Авторът, който е консултант по личностно развитие, нарича себе си „мениджър на щастието“ и в творбата си съветва читателите как да постигнат онази вътрешна хармония, която ще ги направи щастливи.

Андрей Николов започна срещата с твърдението: „Родени сме да се обичаме и да оставим нещо след себе си.“ Така той привлече вниманието на аудиторията, по-голямата част от която бяха ученици от две гимназии в града. По-нататък в изложението си лекторът говори за благодарността като начин на живот, за прошката като дар за самите нас, за действието като път към успеха, за настоящето като най-ценното, което имаме…

Младите хора слушаха с интерес и се включиха в игрите, които той им предложи. Впечатлиха се и от неговата идея за участие в акция „Жълти стотинки“, чиято цел е със събраните средства да се закупува апаратура за детските отделения в болниците. По този начин деца ще помагат на деца.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//