Водачът на ИТН-Кюстендил, Милен Георгиев: Всички теми, които касаят кюстендилци, ще бъдат подлагани на референдум

Снимки: Infomreja.bg

Ние показахме отношение към хората, обяви още Милен Георгиев

Кандидатът за общински съветник от листата на ИТН – Кюстендил, Милен Георгиев е на 33 години, роден е в Кюстендил. Завършил е ПМГ „Проф. Емануил Иванов“, след това е учил „Кинезитерапия“ в НСА /бакалавър и магистър/. Решава да се върне в Кюстендил, където се развива в областта на земеделието. Казва, че камъкът си тежи на мястото си и именно поради тази причина се завръща в родния си град. Той е управител на СК „Аполон“.

„Както бяхме обещали още в самото начало, нашата кампания беше положителна, спокойна и не сме имали такива проблеми, каквито имаха почти всички останали партии - кой над кой бил надлепвал предизборни плакати, жалби в ОИК и прокуратурата. Това е още един показател, че ние спазваме обещанията си, както и закона“, обяви водачът на листата на ИТН –Кюстендил, Милен Георгиев.

Ние показахме отношение към хората

В последните години това е кампанията, в която има най-голям брой кандидати за кмет – 10, и общински съветници – над 300. Някои от тях все още не сме ги и видяли. Причината поради, която е логично хората да гласуват за нас и да ни подкрепят е, че през годините ние показахме отношение към хората без да очакваме нещо в замяна. Като цяло сме различни по начин на мислене и извън общоприетите рамки. За нас не са най-важни програмите програмите и парите, а ефективните дейности, които да водят до добри крайни резултати.

В последните три години и половина, в които съществуваме като организация, имахме редици инициативи. Сред тях беше кръводаряване, чрез което помогнахме на 4 семейства, засадили сме 900 дървета, дарявали сме книги и сме участвали в много благотворителни дейности. Много от нещата не сме ги споменавали в пространството, защото не смятаме, че всяко добро нещо, което правим трябва да се оповестява. Във времето кюстендилци разбраха, че не сме лоши хора, не сме и част от някакви схеми. Видимо и сега, след като не издигаме кмет, но и не подкрепяме никой доказва, че не попадаме в ничии сметки, обяви още Милен Георгиев.

Що се отнася до това, с кой биха работили бъдещите общински съветници от ИТН в местния парламент Милен Георгиев обясни, че ще подкрепят всяка идея или предложение, което е за развитието на общината, независимо от коя партия идва.

ИТН-Кюстендил ще се допитва до кюстендилци чрез местни референдуми

Другото, което ще стане факт е всякакви теми, които касаят Кюстендил и кюстендилци ще бъдат подлагани на местни референдуми. Това е най-добрият начин да се допитаме до кюстендилци, а и ние имаме опита. Стига с тоя модел, събрали се, решили и после всички носят последствията. В Общински съвет ние ще бъдем непримирими към абсолютно всички, които правят нещо против интересите на общината и гражданите.

Водачът на листата на ИТН-Кюстендил, Милен Георгиев отново призова кюстендилци да излязат и да гласуват на 29 октомври. „Ниската избирателна активност води до тези сглобки в държава и изкарват всички на протести. Така че при една изключително висока избирателна активност платени и корпоративни вотове няма да бъдат по никакъв начин фактор при управлението“, обяви още водачът на листата за общински съветници от ИТН – Кюстендил, Милен Георгиев.  

За да подкрепите кандидатите за общински съветници от ИТН – Кюстендил, можете да гласувате за тях с бюлетина № 21 на 29 октомври!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK