Съпруга на лекар пострада при катастрофа в Благоевград

снимки: infomreja.bg

Жена пострада леко, след като автомобилът на съпруга й бе ударен на кръстовище в Благоевград, съобщи БГНЕС. Пътният инцидент стана към 13 часа днес на регулираното от светофар кръстовище между улиците „Димитър Солунски” и „Васил Левски” в района на жп гарата.

Лека кола Алфа Ромео, управлявана от хирурга д-р Нешев, движеща се по бул. „Д. Солунски” от гарата към гробищата, според думите му, навлязла на зелено в кръстовището, където автомобилът му е ударен странично от тръгнал на жълт светофар опел.

При удара в десния заден калник колата на Нешев се завъртяла, отклонила се надясно, качила се на тротоара и се блъснала в стена. При качването на тротоара алфата пречупила и пътен знак. За щастие по тротоара не са се движели пешеходци. При удара в стената е пострадала возещата се на предната седалка - съпругата на хирурга, която е транспортирана до болницата.

Там е установено, че е с контузии на ръката и крака и с оплаквания от главоболие. „Когато навлязох в кръстовището на зелено оставаха още 6 секунди до жълтото, откъде изникна тази кола вдясно намам представа, обясни д-р Нешев.

Служителите на КАТ „Пътна полиция” започнаха оглед на местопроизшествието, на двамата водачи са взети проби за алкохол.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//